Tuesday, June 24, 2014

Iunie in Muntii Rodnei

In primu weekend din iunie am profitat de vremea relativ buna, si-am dat o fuga in Rodnei, pe Ineu (din nou), pentru ca ii fain, pe de-o parte, si pentru rhododendron inflorit pe de alta. Partea cu florile o fost relativa, in sensu ca inca nu am gasit florile la potentialul lor maxim, iar faptu ca turmele de oi erau deja la deal o facut sa fie un pic interesanta prima portiune din traseu (si intoarcerea, desigur) avand in vedere ca era si Becks.
Dar o data ce-am trecut, lucrurile s-o simplificat mult, si-am urmat la picior acelasi traseu ca si in toamna, adica drumul pe o buna bucata, pe urma am urcat la Lala Mare, mai sus la Lala Mica, si pe varfu Ineu, unde-am stat la o bere, am mancat, am facut poze si-am privit in jur.
Era deja tarziu cam cand s-o terminat toate astea, asa ca am luat-o incet inapoi spre cabana Rotunda unde-am si inoptat, cabana pe care de altfel as si recomanda-o pentru cine-ar fi interesat. Pretul ii acceptabil, camera ii cu baie individuala si-i curat. Mai sunt posibilitati chiar langa, cum ar fi camparea cu cort si inca o cabana mai sus, dar de alea nu am nici o informatie mai mult in afara de faptul ca exista.Stana goalaBecks atacat de corbi
Flori pe coame

                                                   
     Rhododendron

Lala Mare Creste


Ineut si RosuPlanuriLacuriLala MicaRaze Lala Mare
Ineut si Ineu Rosu, Ineut, IneuCaine in nori


No comments:

Post a Comment