Friday, September 12, 2014

Pasul Tihuta si Tasuleasa Social

Daca tot o fost cateva zile libere si bani nu prea, am zis ca cel mai aproape de mers si unde inca n-am mai fost ar fi in Calimani. Ca in Rodnei acuma am tot mers. Zis si facut, motiv pentru care planul o fost de a merge la 12 apostoli, ca si-asa de vreo 7 ani tot am vrut sa ajung si numa n-am apucat.
Dar pana la 12 apostoli, drumu duce prin pasul Tihuta si implicit Piatra Fantanele, unde am zis ca punem cortu si bagam un somn hotarat, asa, unde vedem ca-i frumos. Si frumos am gasit facand o stanga strategica catre Ciosa chiar din pas, si ajungand la Tasuleasa.
Io unu am ramas foarte impresionat ce frumos arata, si faptu ca Tibi ne-o primit fara probleme, si ne-o lasat sa punem cortu intr-o curte mai jos mi-o placut si mai tare. Asa ca dupa ce l-am intins, am mancat si-am privit la un apus frumos catre muntii Bistritei. Daca cumva aveti drum prin zona, si mai ales chef, recomand din plin o noapte de stat la Tasuleasa, asta mai ales daca nu va tenteaza castelu lui dracula deloc kitchos.







A doua zi numa dis de dimineata nu m-am trezit, ca mi-i s-o parut ca ploua, asa ca am mai dormit vreo 3 ore bune. Dupa trezit si mic dejun am hotarat sa mai stam inca o zi, zi pe care sa o dedicam lenevitului si nefacutului de nimic, si doar sa facem niste poze. Ceea ce am indeplinit cu brio si in proportie de 100%. Urmatoarea dimineata insa m-am trezit la 5:10 pentru pozat, si bine am facut.






















Dupa care, am mancat, am impachetat si am luat directia Poiana Negrii ca sa urcam spre 12 apostoli. Unde o sa revin cu detalii.

2 comments: