Monday, October 11, 2010

Parang

dupa o inca scurta pauza, revin si aici cu ceea ce o fost concediul meu, daca pot sa-i spun asa. si anume, prima parte a lui, cand am fost in parang.
ne-am hotarat, si aici ma refer la aia de-am fost, sa mergem la inceput de septembrie, ca asa ii mai bine pentru fiecare. asa ca, intr-o frumoasa zi de vineri 3 septembrie m-am dus pana la Cj, unde am stat peste noapte, urmand ca a doua zi dimineata sa pornim spre Petrosani.
am ajuns in juru orei...1, cred, am mai facut mici cumparaturi de la un carrefour, si ne-am indreptat catre telescaun, sa urcam pana in statiunea de ski. stiam deja la ce sa ne asteptam, si cand zic asta, ma refer la faptu ca ninsese cu cateva zile inainte, lucru total neasteptat, avand in vedere perioada, si faptul ca, in urma cu vreo saptamana, fusesem in calimani pe o vreme chiar faina si cu soare.
am urcat impartiti in 4 scaune, din care unu plin de bagaje, si am cautat un loc de campat. la foarte putina distanta de unde ne-am dat jos incepe rezervatia, unde camparea ii interzisa, daaar, suntem cu totii copiii unor comunisti, asa ca stim bine ca restrictiile de genu asta se mai pot indoi dupa necesitati.
am pus destul de repede cortul, fiind deja destul de tarziu (paradoxal!!), si am asteptat frumos lasarea intunericului la un pahar de visinata si povesti, invaluiti in muuulta multa ceata cu usoare tente de frig, si cu sperante de vreme mai buna in zilele care o sa urmeze. cam asta o fost prima zi.

din telecabina:


bocancii mei noi nouti:


vf. carja:


ceata peste tot:









petrosani:

No comments:

Post a Comment