Monday, November 8, 2010

padis

la cateva zile dupa ce ne-am intors din parang, am pornit intr-o sambata dimineata pana in cheile aiudului la un pic de catarat, urmand ca de acolo sa mergem mai departe in padis. am ajuns destul de tarziu sambata seara in cj, foarte obosit, motiv pentru care am picat la somn in timp ce pe langa mine roiau gagici foarte bune.
duminica am plecat in juru amiezii catre huedin, unde am oprit pentru cateva mici cumparaturi, si de acolo, spre padis. am luat pe drum o stopista care zicea ca-i din noua zeelanda, si care vorbea foarte ciudat, da asta din cauza ca era hippioata. plus ca putea ca dracu, am presupus ca corpul ei nu mai cunoscuse atingerea apei de cel putin 4-5 zile.
am ajuns spre seara, motiv pentru care nu mai ramasese timp decat de intins cort si facut ceva de mancare.
in urmatoarea dimineata, am plecat spre ghetarul de la focu viu. traseul foarte lejer, am povestit tot drumul, si am facut cateva poze de la intrarea in pestera. pacat ca nu am ajuns cu vreo 20 de minute mai repede, am fi prins la fix lumina batand pe ghetar, de unde si numele.


de la focul viu, am mai urcat pana la piatra galbenei, daca imi aduc bine aminte, un loc de panorama minunat, dar, din pacate, nu cu o lumina asa de buna pentru poze.


de acolo, ne-am intors la corturi, si cam asta o fost tot pentru ziua respectiva

1 comment:

  1. Intotdeauna trebuie sa lasi ompic de de energie pentru posibile intalniri cu gagici!

    ReplyDelete