Monday, July 16, 2018

Iar in Rodnei

     Nu prea cred ca am prea multe cuvinte de scris, dupa 2 ani in care nu am facut asta, si mai ales dupa 2 ani in care nu am fost aproape niciunde. Si nu am fost niciunde pentru ca o foarte lunga perioada, toate locurile unde am fost si aproape turele pe care le-am facut, le-am facut cu Andreea. Iar in astia 2 ani nu am mai fost cu Andreea. Si nu ma refer in ture, ci in general. 
     Asa ca mi-am luat inima-n dinti si-am plecat doar eu cu Becks in Rodnei, unul din locurile mele preferate, de care ma leaga cele mai faine amintiri si ture, fiind si locul unde am mers de cele mai multe ori impreuna, ba mai exact si ultimul loc si ultima tura impreuna tot acolo fiind, acum 2 ani si-un pic. 
     O fost...cel putin interesant, sa zic asa. Dar aici pun poze, nu scriu despre cum ma simt, asa ca am urmat tiparul al atator alte ture: trezit cu noaptea-n cap sa prind rasaritul in creasta, apoi plimbat prin creasta fara un scop precis, doar incercand sa ma bucur, atat cat puteam, de munte. Pozele, aici mai jos. :)
No comments:

Post a Comment