Tuesday, October 23, 2018

Un pic de toamna pe bicicleta

     Am iesit acum 2 weekenduri la o tura cu bicicleta prin Apuseni, alaturi de Adi. Mi-era dor sa ies cu Adi la o tura, n-am mai fost de ceva vreme doar noi doi, si m-am bucurat ca am reusit. Imi planuisem sa mergem impreuna in Rodnei inainte cu vreo 3 saptamani, da n-am mai reusit sa ajungem, asa ca o fost la fix iesirea asta.
     Am mers pana in Craiva cu masina, si de acolo ne-am urcat pe biciclete si-am urcat catre piatra Craivii, pe care am ocolit-o prin stanga si ne-am dus cam pe unde ni se parea noua c-ar fi firesc sa mergem.
     Bineinteles ca nu am putut sa mergem normal si fara vreo patanie, asa ca pe intoarcere, desi ne planuisem sa urmam un drum pe care l-am vazut pe harta, am coborat in vale pe ceva ce parea a fi varianta cea mai sigura insa deloc spectaculoasa. Dar, cu toate astea, am dat de un drum extrem de spart si rupt, cu curgeri de teren si impotmoliri cum n-am mai vazut niciodata. Chiar si-asa, o fost o tura care mi-o placut tare mult, si de care m-am bucurat din plin, chiar daca am avut parte de o aventura tipic Blaga. Dar si de o vreme perfecta de poze, tot tipic Blaga. Insa alta Blaga :)

     Tura ar fi cam asa


     Iar pozele, cele de mai jos 

No comments:

Post a Comment