Thursday, January 30, 2014

Toamna - iarna

O trecut ceva de la ultima data cand am scris. Dar, asta din cauza ca nu prea am mai fost pe niciunde unde sa mai fac cate-o poza, ceva.
Asa ca, o sa insumez astea 3 luni asa, succint, si o sa incep cu maraton piatra craiului, care o fost amanat din primul weekend din octombrie in primul weekend din noiembrie, din cauza vremii nefavorabile care o fost. Si bine o facut, ca vremea o fost superba in noiembrie, si-am fost multi, si-am alergat cu spor, ba chiar mi-am depasit timpul din 2012 cu jumatate de ora, fapt care m-o bucurat.
Si pe urma, la o saptamana dupa am fost la o tura de bicicleta cu Adi, ne-am pornit in cu totul alta directie decat aveam in plan, din cauza de lipsa de semnal la telefon sa ne putem folosi de smart-foenurile din dotare, si-asa ca am balaurit aproape jumate de zi pe-un noroi frumos impreuna si cu Becks, desigur. Dar tot o fost frumos, si bine c-am mancat un pic de slanina din cutit in varf de deal.
Si mai apoi numa n-am mai reusit nicicum sa profit de weekendurile cu vreme buna de mers undeva din varii motive, si pe urma o venit sarbatorile si-am fost de-am alergat si pe langa Rastolita un pic, sa fac diferenta de nivel, ba chiar am prins si o zi cu vreme buna de probat niste poze.

Apoi o venit anu nou, in care nu fost multe weekenduri inca, tot cu vreme nasoala in weekend, in care-am mai fost la o tura de alergat in cheile turzii, am fost acasa in altul, ocazie cu care-am probat prima data schiuri si mi-o cam placut, drept sa zic. Si-asa ca o sa insist pe asta, daca tot mi-o placut.

Cam asta ar fi, da cu sperante de vreme buna si timp de ture :)

No comments:

Post a Comment